Als jij een auto zou zijn, welke ben je dan?

Iedereen heeft wel een droomauto waar je dolgraag in zou willen rijden als dat kon. Deze gedachte kan al aangewakkerd worden door de auto spontaan voorbij te zien rijden. Wanneer je zelf actief bezig bent auto’s kan dit alleen maar versterkt worden. Bijvoorbeeld als je aan het rijlessen bent of je zojuist je rijbewijs hebt gehaald. Veel automerken hebben een bepaald imago, waardoor je sommige auto’s wel ziet zitten en anderen totaal niet. Of misschien heb je geen flauw idee. De beste manier om daar achter komen is door met die auto de hort op te gaan! En wat is dan handiger dan shortlease? Laten we kijken welk type auto het beste bij jou past.

Des te sneller, des te beter

Gaat jouw hart sneller kloppen door ronkende motoren, brommende uitlaten en scheurende banden? Natuurlijk geeft dat een kick. Helaas hebben velen van ons niet het vermogen om een Bugatti of McLaren aan te schaffen. Niet getreurd, een Audi A3 en Mini Cooper zijn ook lekker snelle auto’s die je binnen mum van tijd van A naar B brengen. Maar pas op hé snelheidsduivel, houd je wel aan de snelheidsregels!

Ik kan wel tegen een stootje

Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk. Tijdens het autorijden heb je te maken met heel veel factoren waar je rekening mee moet houden. Je bent erg afhankelijk van al het verkeer om jou heen. De Opel Astra is verkozen tot één van de veiligste auto’s die bij aanrijding minimaal vervormt door de energie absorberende zones en zo de passagiers maximaal beschermt. Ook biedt de Opel Astra veel extra opties, waarmee jij veilig in je baan blijft rijden.

Uitstraling is key

Als je een beetje wil opvallen, kies je natuurlijk sneller voor een auto die bekend staat om luxe uitstraling en design. Misschien is een BMW of Mercedes dan wel wat voor jou! Reken maar dat je genoeg blikken zult vangen: “waar gaan die mooie bandjes naartoe?”. Waar je ook heen gaat, reken er maar op dat het je weinig moeite zal kosten. Dat is wel erg fijn aan een automaat!

Weet je het al?

Er zijn veel auto’s om uit te kiezen. Uiteindelijk weet je pas echt wat bij je past als je er in zit. Short lease biedt daarbij een mooie oplossing. Je kan elke maand opzeggen, waardoor je lekker opstap kunt en kunt kijken of de auto bevalt. Geniet ervan! Voor welke auto ga jij sparen?

About Autogek