Autoruiten tinten

Stel dat je al best wel een tijdje in dezelfde auto rijdt, en je bent er wel blij mee, maar na een tijdje gaat het wennen. Er zijn genoeg mensen geweest die wel eens in deze situatie terecht zijn gekomen. Het liefst wil je geen nieuwe auto kopen want het blijft natuurlijk toch wel geld kosten. Wat je dan zou kunnen doen is je autoruiten laten tinten. Op deze manier krijgen auto’s een hele andere uitstraling. Wat is autoruiten laten tinten eigenlijk precies? Eigenlijk zorg je ervoor dat de autoruiten die nu op je auto zitten een beetje geblindeerd gaan worden. Er zitten hier wel een aantal regels aan verbonden, zo mogen ramen niet te donker worden maar degene waardoor je dit wilt laten doen gaat er voor zorgen dat dit probleem niet aan de orde gaat zijn. Wanneer je je auto wilt laten tinten moet er een lichtdoorlaatbaarheid blijven van 55%, dit zorgt ervoor dat het wel veilig bent en dat mensen wel naar binnen kunnen blijven kijken.

 

Autoruiten laten blinderen gebeurt in Nederland steeds meer, mensen vinden het mooier en het geeft ook een stoerdere blik naar auto’s toe. Het heeft een aantal voordelen om je autoruiten te laten tinten. Zo krijg je een minimale inkijk van buiten naar binnen, dus kunnen mensen niet zomaar meer naar buiten kijken. Maar aan de andere kant heb je wel perfect zicht naar buiten. Wat nog een super groot voordeel is aan je autoruiten in laten tinten, is dat dit ervoor gaat zorgen dat het interieur niet meer gaat verkleuren. Dit is tot op heden een vervelend probleem, hier heb je geen last van wanneer je de autoruiten laat tinten. Je kan natuurlijk ook zelf je autoruiten blinderen. Maar het beste is om dit aan een professional over te laten, zo weet je zeker dat alles goed gaat en dat je later geen problemen gaat krijgen. Je hebt verder verschillende autoruiten tinten percentages, je kan namelijk niet zomaar bepalen hoe donker je ze wilt. Dit staat allemaal in de wet, en dit moet je niet overtreden.

Proautotint

Je hebt veel verschillende bedrijven die autoruiten zouden kunnen tinten. Zo ook, Proautotint. Ze hebben al zeker 12 jaar ervaring en weten alles over het vak. Ze hebben in de afgelopen jaren al meer dan 8900 ruiten geblindeerd, en weten er alles van. Het zijn mensen die echt van hun werk houden en die er alles voor over hebben om alles voor je auto te doen. Je hebt verschillende voordelen om je auto hier te laten behandelen, zo heb je dus de jaren ervaring die dit bedrijf heeft, dit zorgt ervoor dat ze precies weten wat ze doen. Een ander voordeel is dat, wanneer je je auto laat blinderen je in de tussentijd een gratis leenauto krijgt. Dit zorgt ervoor dat je niet in de problemen komt in de tijd dat je je auto kwijt bent. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat ze zich netjes aan de wet houden. Zodat jij niet in de problemen komt wanneer je je auto terug hebt.

 

About Autogek