De populairste zakelijke auto’s van dit moment

Een zakelijke auto is natuurlijk niet zomaar een auto die je ook gebruikt voor particuliere bezigheden. Naast dat de auto toch wat moet uitstralen, wil je er ook plezier van hebben om in deze auto te kunnen rijden. In deze tekst gaan we dan ook kijken naar de populairste zakelijke auto’s van dit moment en waarom deze auto’s zo populair zijn.

Tesla

Een tesla is een elektrische auto van het Amerikaanse bedrijf wat ook ruimteschepen ontwikkelt voor SpaceX. Tesla is vernoemd naar Nicola Tesla. Deze beste man is namelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de wisselstroommotor en laat elektriciteit nou net een van de voordelen van een Tesla zijn. De auto is namelijk volledig elektrisch en daarom een hele duurzame keuze. Naast dat het bedrijf goede producten maakt, zorgt het ook nog eens goed voor zijn medewerkers. Een medewerker van Tesla krijgt namelijk een hoop verschillende cursussen en opleiding voor zij ├╝berhaupt aan het werk mogen in de fabriek. Je maakt dus ook een hele goede keuze wat betreft mensenrechten. En laten we eerlijk zijn. Een Tesla heeft natuurlijk ook een nette en chique uitstraling en dat is ook zeker een voordeel van een zakelijke auto.

Volvo

Ook Volvo biedt een aantal verschillende auto’s die populair zijn om te gebruiken als zakelijke auto. Auto’s van Volvo staan natuurlijk bekend om hun stevigheid, maar dat is niet het enige wat het merk biedt. Wanneer we bijvoorbeeld kijken naar de Volvo V60 dan zien we een auto die naast een goede uitstraling ook nog eens duurzaam en zuinig is. Een goede combinatie voor een zakelijke auto natuurlijk. Helemaal wanneer je dan ook nog eens kiest voor de elektrische of hybride versie.

Volkswagen

Mocht je toch een wat compactere auto zoeken dan een Volvo V60 of een Tesla dan is een Golf van het merk Volkswagen ook zeker een goed idee. Sowieso is de Golf al een immens populaire auto, maar ook als zaken auto is hij een populaire keuze. Helemaal nu hij ook nog eens een elektrisch broertje heeft gekregen. Dit houdt in dat je dezelfde auto rijdt, maar dan met de lage bijtelling. Ook is de auto compacter voor mensen die dit makkelijker vinden bij het inparkeren van de auto.

About Autogek