Hoe je auto er nieuw uit blijft zien

Auto verzekeren

Wanneer je een nieuwe auto hebt, wil je natuurlijk dat deze er ook daadwerkelijk nieuw uit ziet en uit blijft zien. Het is dan cruciaal dat je je auto goed onderhoudt! Zowel de binnenkant als de buitenkant is belangrijk!

Een goed begin is het halve werk

Natuurlijk heb je een autoverzekering, gezien dit verplicht is. Je wil natuurlijk goed geholpen worden als je schade aanbrengt of als anderen schade aanbrengen bij jouw auto. Het is belangrijk je auto goed te onderhouden, zodat je ook veel schade kunt voorkomen.

 

De binnenkant moet net zo mooi zijn als de buitenkant!

Laten we aan de binnenkant beginnen, een plek die snel kruimelig en stoffig wordt. Gooi nooit oude tandenborstels weg, maar bewaar deze juist! Oude tandenborstels (die natuurlijk zijn schoongemaakt), maken perfecte interieur autodetailers! Gebruik dit vertrouwde kleine schoonmaakgereedschap om alle hoeken en gaten in het interieur van je auto aan te pakken. Ja, inclusief de ventilatieopeningen, knoppen en ook de kleine barsten en naden! Begin aan de bovenkant van de auto en werk je weg naar de onderkant: begin dus met het dashboard, ga dan naar de ventilatieopeningen, dan naar het stuurwiel en vervolgens naar de console, enzovoorts. Veeg eenvoudig stof met de droge tandenborstel en laat alles op de grond of op een lager oppervlak vallen. Dit kun je later gemakkelijk weer opzuigen.

 

Azijn is fijn

Bedrijven in autoverzorgingsproducten zullen het waarschijnlijk niet waarderen, maar er zijn zoveel kleine tijdelijke oplossingen die je in je auto kunt doen met eenvoudige huishoudelijke artikelen. De ramen zijn daar zeker één van. Je hebt echt geen speciale glasreinigingsdoekjes nodig! Als het op vrijwel elk ander glasoppervlak werkt, is er namelijk eigenlijk geen reden om er niet volledig gebruik van te maken als het gaat om het reinigen van autoruiten. En dat doet he zekert! Als je die waas op je autoraam opmerkt (die krijgen we allemaal, je bent echt niet de enige!) is het gewoon een combinatie van allerlei dingen. En als je het niet af en toe schoonmaakt, kun je er letterlijk je naam in uitschrijven. Dit is gevaarlijk en belemmert het zicht. Houd ook goed in de gaten of je auto verzekering alles dekt wat je wil dat het dekt. Een auto verzekeren is erg gemakkelijk en je kunt altijd kiezen om toch wat extra opties toe te voegen.

About Autogek