Heiwo2

In de wereld van transport draait alles om efficiëntie. Om efficiënt te kunnen vervoeren en te kunnen leveren is het handig om gebruik te maken van de nieuwste systemen. Ook op het gebied van carrosseriebouw bijvoorbeeld. Heiwo is de specialist op het gebied van transportoplossingen. Hierbij hebben we het over unieke oplossingen zoals trailers en brandlossers bijvoorbeeld. op het gebied van carrosserie voor transportoplossingen kan dit bedrijf alles op maat leveren. Van de vloer tot het dak van de carrosserie. Het bedrijf is extra bijzonder omdat er ook oplossingen voor de luchtvaart gemaakt worden, niets is te gek dus.

Diverse soorten carrosseriebouw mogelijk

Zoals we al even kort genoemd hebben, kan Heiwo bijna alle oplossingen op het gebied van carrosseriebouw leveren. Niet alleen voor transportoplossingen over de weg, ook de luchtvaart heeft hier baat bij. Vooral oplossingen voor de transport van voedingsmiddelen en andere goederen die veel vervoerd worden zoals bloemen bijvoorbeeld. Als dit efficiënt vervoerd kan worden, wordt de investering in een moderne carrosseriebouw eenvoudig terugverdiend.

Heiwo1

Duurzame manier van bouwen

Heiwo heeft het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Daarom wordt er constant gezocht naar oplossingen om niet alleen efficiënter te kunnen transporteren. Er wordt ook over nagedacht hoe transport duurzamer kan en minder belastend voor het milieu. Als er bijvoorbeeld minder vaak iets vervoerd hoeft te worden dankzij betere carrosseriebouw, besparen we hier weer mee op het milieu.

Veilig op de weg dankzij service en onderhoud

Alle carrosseriebouw wordt met de grootste zorg ontwikkeld. Als er veel kilometers worden gemaakt is er echter wel service en onderhoud nodig en dat is bij transport vrijwel altijd het geval. Laat uw trailer daarom goed onderhouden en natuurlijk is het verstandig om de jaarlijkse apk-keuring de gaten te houden.

About Autogek