stationwagen

Een nieuwe auto is tof, alles gaat automatisch, raampje gaat automatisch open, de lichten gaan automatisch aan en er is stoelverwarming, de snelheid wordt beter weergegeven en een nieuwe auto geeft vaak automatisch aan wanneer een trajectcontrole aan komt of een snelheidscamera.

Toch mist er wat authenticiteit, toch mis je dat nostalgische, stoerdere, avontuurlijke reis kantje aan de wagen. Uiteindelijk verlangen we toch stiekem terug naar een authentieke klassieke wagen.

Ruil je auto eens voor een Amerikaanse klassieker

De geur van aan klassieke Amerikaanse, de geur van de brandstof, de geur van de lederen zetels, het nostalgische gevoel vanuit een klassieke film of videoclip is fantastisch.

De bekendste merken van American Classic Cars zijn ongetwijfeld: Cadillac, Ford, Chevrolet, Dodge, Corvette, Mustang enzovoort.

Voor welke gelegenheid?

Om optimaal te kunnen genieten van het comfort en de impressie American Classic Cars kan je best een roadtrip maken of een mini-roadtrip. Of toch op zijn minst een halve dag nemen op het werk, dat al je collega’s je hebben zien aankomen in je Corvette of Mustang en je nadien nog een tripje kan maken naar de zee om even uit te waaien, even te cruisen of daar te ontspannen in je buitenverblijf in de duinen met zicht op de zee, waar je vriendin of je al staat op te wachten op de patio bij zonsondergang.

Mannen en auto’s

Voor de meeste mannen zijn klassieke auto’s een inspiratiebron, Voor veel mannen is de auto hun levenswerk. Oude auto’s restaureren is tegenwoordig dan ook een veel voorkomende hobby geworden bij jong volwassenen, aangezien klassieke auto’s steeds aan populariteit winnen. We grijpen graag terug naar het klassieke, aangezien klassieke wagens veel gemakkelijker zijn om thuis aan te werken. De nieuwe wagen moeten bij problemen al snel uitgelezen worden, aangezien ze grotendeels computer gestuurd zijn.

Klassieke wagens zijn ook veel steviger en robuuster, waardoor ze uiteindelijk langer mee zullen gaan dan de nieuwe auto’s die tegenwoordig geproduceerd worden.

Iedereen droomt er wel eens van om met een klassieke Amerikaanse auto rond te rijden, zelfs vrouwen rijden graag met klassieke auto’s, enkel zullen ze het niet al te snel voorstellen. Dus ruim je huidige wagen eens voor een American Classic Car, eventueel een Cadillac, Mustang of Chevrolet?

About Autogek