Scooter kopen bij Polderscooter

scooter kopen

Polderscooter is een erkende scooterleverancier in de provincie Flevoland. Met hun jonge en ervaren team kunnen ze jou gegarandeerd helpen met het vinden van de juiste scooter. Polderscooter heeft veel verschillende soorten en maten scooters waardoor er altijd wel een voor jou tussen zit. Verder kan je de scooters ook leasen of in termijnen betalen zonder extra rente. De nieuwe scooters hebben allemaal drie jaar garantie. Ook hebben ze occasions en kan je een gratis proefrit aanvragen.

 

Polderscooter heeft ruime keuzes in scooters

In de showroom van Polderscooter hebben ze ruim 200 scooters op voorraad. De showrooms kun je vinden in Lelystad, Almere, Dronten, Drachten, Harderwijk, Urk en Zwolle. Er is keuze uit bromscooters, snorscooters, elektrische scooters, bezorgscooters en nog veel meer verschillende soorten. Verder hebben ze veel verschillende merken zoals bijvoorbeeld NIU, Vespa, Peugeot, Piaggo en Kymco. Het is natuurlijk erg lastig om zomaar tussen al die verschillende soorten scooters de juiste scooter voor jou te kunnen kiezen, maar Polderscooter kan je vrijblijvend informeren en adviseren. Zo kan je ook testritten maken op verschillende soorten scooters zodat je zeker weet dat je de juist aankoop doet. Als je op de website van Polderscooter kijkt kun je ook bijna alle scooters vinden en daarbij de specificaties van de scooters.

 

Kom naar Polderscooter voor onderhoud en accessoires

Natuurlijk kun je ook voor onderhoud en accessoires bij Polderscooter terecht. Zij hebben een ruim aanbod aan helmen, topkoffers en windschermen. Maar ook voor kettingsloten, banden, beenkleden en nog veel meer accessoires voor je scooter kun je bij Polderscooter terecht. Kortom, je kunt bij Polderscooter wegrijden met alles erop en eraan. Mocht je later onderhoud nodig hebben aan je scooter kun je ook altijd langs bij Polderscooter, maar zij kunnen ook bij jou langskomen! Ze hebben diverse service-bussen in Flevoland rondrijden en kunnen dus ook bij jou in de tuin de service en het onderhoud verrichten. Voor meer informatie hierover en over alle soorten scooters kun je altijd even langskomen in een van de vele showrooms of je kan kijken op de website van Polderscooter. De gespecialiseerde werknemers kunnen jouw vrijblijvend advies geven over welke scooter bij jou past en wat de mogelijkheden zijn.

About Autogek